Startuje kolejna edycja festiwalu Fine Dining Week!
Zimowa edycja Fine Dining Week jest wydarzeniem propagującym spotkania w restauracji: w towarzystwie naszych przyjaciół i rodziny, przy stworzonym specjalnie na tę okazję menu. Festiwal pozwala ocieplić wizerunek polskiej gastronomi i udowodnić, że każdy może pozwolić sobie na wyjście nawet do tych restauracji, które na co dzień wydają się być poza naszym zasięgiem – mówi Robert Skubisz, szef kuchni restauracji Amber Room.
Menu złożone z pięciu dań przygotowali szefowie kuchni z renomowanych restauracji fine dining w Warszawie, Poznaniu, Wrocławiu i Krakowie.
W tym gronie w Warszawie znaleźli się między innymi: Amber Room, Bez Tytułu, N31 by Robert Sowa. W Poznaniu Goście będą mieli niepowtarzalną okazję na degustacje pięciodaniowego menu w restauracjach The Time, Gusto, Cucina. Festiwal po raz trzeci odbędzie się w Krakowie i zadebiutuje we Wrocławiu.
Pięciodaniowe menu kosztuje 119 zł, stolik rezerwować można już dziś na www.finediningweek.pl